ISPARTA / YALVAÇ - Borsa İstanbul İlkokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Sınıflar Şube ve Öğretmen Belirleme İşlemleri

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIF ŞUBE VE ÖĞRETMEN BELİRLEME İŞLEMLERİ AŞAĞIDAKİ ESASLARA GÖRE YAPILACAKTIR.

1.Şube ve öğretmen belirleme işlemleri kur'a çekme yöntemi ile yapılacaktır.

2.Kur'a işlemi 29 Ağustos Salı günü saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

3.Aday kayıt listemizde olup, Kur'a çekimine katılmayan öğrencilerin kur'ası salonda bulunanların huzurunda çekilerek bir şubeye kaydı yapılacaktır.

4.Kur'a çekme işlemi sonucunda oluşan şube listeleri tutanak altına alınarak okulumuz giriş kapısına bir örneği asılacaktır.

5.Kur'a çekme işleminden sonra öğrencilerin şube değiştirmesine izin verilmeyecektir. Ancak 01 Eylül 2023 Cuma gününe kadar, aralarında anlaşarak karşılıklı yer değiştirmek isteyen veliler birlikte dilekçe vermeleri halinde karşılıklı değişime izin verilecektir.

6.Sınıflarımız oluştuktan sonra okulumuza nakil yolu ile gelen öğrencilerimiz şube öğrenci sayısı az olandan başlanarak nakil alınacaktır.

Yayın: 25.08.2023 - Güncelleme: 25.08.2023 18:46 - Görüntülenme: 522