ISPARTA / YALVAÇ - Borsa İstanbul İlkokulu

Borsa İstanbul İlkokulu

Fatih Mah. Diyanet Cad. 32400 Yalvaç/ISPARTA
Vizyon
Gelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.
Misyon
Kendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu , saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğrenim
08.30-15.00